Ми шукаємо найкращі пропозиції
Це займе трохи часу
Пошук на сайті

Ім'я: Виконування та введення в оману

12.11.2015
Якщо страва названа після того, як людина з'являється, що вона її придумала рецепт. Але це не завжди вірно.

Праліна. Інше

Блюда «с именем»: убеждения и заблуждения

Історія почалася в далекому шістнадцятому столітті. Десерт був цілим мигдалем в цукровому каструлі. Клемент Ласагне. І поставили десерт на стіл французького Посла в Бельгії, Сесар де Шуазель, граф Дю Плесі-Prilen (на якому були названі страви).

Ідея рецепта не відома. Чи зловживала кулінарна принцеса малюка в попаданні розуму з цукром над свічкою і стала ароматичною. Якщо неуспішна підмазка випадково кладе пластину горіхів в окропі карамель.

Є ще один можливим зв'язком до ряду ниток: горіхи в цукрі були фантом Куртуса Ди Плессі-Prilen леді. І кладуть їх в конверти з ім'ям. В одному або іншому посуді висаджували в Європі, а потім підкорили в інших частинах світу. Згодом технологія підготовки змінилася. Терт альдал перемішувався з кристалізованими медовими та шоколадними ковпаками та покритими карамельними.

Сьогодні фалін не відомий як окремий десерт, але як цукерка виправити, особливо цукерки. До речі, батько себе, Плайн, Клеман Лассане, відкрив Кондит Хаус Пралін. Так він не залишився.

Крип Сузетт. Актриса і гість

Блюда «с именем»: убеждения и заблуждения

Млинці Кріп Suzette поєднуються з апельсиновим сиропом. Але якщо шеф-кухар планував запекти страву і хто це був Сузетом. У одному варіанті млинці були присвячені актору Комедії Француз, Сусанне Рейхенберга, виступаючи під псевдонімом Сузетта. Вона повинна мати млинці на сцені, щоб її улюблений виконавець міг насолодитися трапецією, варити придумав такий оригінальний рецепт. Дякую вам, вона погодила називати млинці на її честь.

У іншому випадку Suzette був красивим молодим французьким дами при князя Уельсу. І Flambe є ...Я шкода. Він збирався робити млинці до князя Уельсу. Коли вони зробили це, вони потрапили в помаранчевий лікер. Вони спалюються. Але, незважаючи на страх, страва насолоджується. Коли майбутній король сказав, що млинці будуть названі після нього, він попросив заперечувати їх до Божої Сузетт на столі.

Карпахо. Як картина.

Блюда «с именем»: убеждения и заблуждения

Зараз багато сортів карпачіо - риби, грибів, овочів і фруктів. Але оригінальна страва яловичої яловичини була придумана спеціально для графісу Амалі Нані Моченіго. Лікарі рекомендують, щоб не було термічно обробленого м'яса, тільки сировини. А потім власник дорогий венеціанський бара на Гаррі, Giuseppe Chiprani, вирішив привітати його відвідувачу страву, що він назвав Vittor Karpacho в XV столітті. картини художника домінували червоними та білими тонами, які привели до асоціацій з м’ясом. Відправте його до шеф-кухаря запареною сумішшю лимонного соку, молока, майонезу, соусу зооостер та перцю свіжозмінених.

До речі, Giuseppe Chiprani, як італійський художній науковець раннього відродження, створив ще один знак, коктейль Bellini. Giovanni Bellini - сучасний Карпаччо.

Сендвіч. Графік

Блюда «с именем»: убеждения и заблуждения

Сендвіч аналоги все ще в античних Арабах: вони кладуть м'ясо в їх їжі. Але ім'я апетиту закритого сендвіча Джона Монтега, четверта кількість сендвіча. Він любив час витрат після покеру, і він віддатен залишитися з гри. І тримати карти, я попросив йому дати м'ясо між двома шматочками хліба. Ще одна версія, як і кількість не хоче відволікатися від роботи, яка не змінює суть справи.

Сьогодні кожна країна має свій улюблений есе. У США курка, індика, бекон, листя салату та майонез. У Сінгапурі кокоси, яйця, курка. І один з найбільш проданих сендвічів є бургером.

Наполеон. Немає.

Блюда «с именем»: убеждения и заблуждения

Поле підготував перемогу над Богапартом під час урочистих свят. У вигляді нагадує причіп французького імператора. Тим не менш, такі заголовки також були перевезені російськими старшими, які випитали версію.

Це також некоректна версія Наполеона, яка сама придумала рецепта, щоб пояснити Йосипину, чому він був збиваючи з Фрейліном. Якоби для обміну рецептом торта. По суті, десерт з схожим рецептом існував у Франції до Наполеона, і коріння назви були італійцями.

Похабний тесто був першим замінений французьким Клауді Гуель в 1645 році. Коли він був у батьківщині, він пішов до Італії і влаштував на стажування на кондит. Але майстер-класи взяли власний дизайн. Франциска подала суду, і поганий роботодавець був змушений летіти до Неапольського королівства. І там, в Неаполі, в одному з пекарні, шарований тесто змивається зварним кремом. Оригінальний торт називається Наполітан. Під такою назвою він досяг своїх країв. Але для слов’янського вуха «Неаполітан» і «Наполона» звучали ті ж, що десерт жив під другим ім’ям.

Олів'є. Таємний склад

Блюда «с именем»: убеждения и заблуждения

Кожен власник знає рецепт салату. Але ніхто не знає оригінальний спосіб зробити салат. Його творець, пан Лук’єн Олів'є, був історичним і співвласником московського ресторану французького Ермітажу. Салат використовувала надзвичайний успіх в будинку. Але Олів'є М.В. захистив свою передову технологію в строгому секреті. І навіть його модерни в нашому журналі харчування 1894 р. змогли опублікувати тільки грубу версію.

Інгредієнти включають раги, вуаль, картопля, свіжі огірки, листя салати, провансал, кричущі овочі (пікулі), зварені яйця, каперси, оливки. Пізніше в ХХ столітті рецепт салату спрощений для звичайних громадян. Всі поточні варіації (зварені і морепродукти) об'єднують соус Провансал. Для нього.Препарати виготовляють жовте, оливкове масло, сіль, перець, гірчиця і оцет.

Цікаво, що економіка має так званий Індекс Оливи, який набагато більш точно представником купівельної потужності грошей, ніж споживча корзина. За словом, тією ж метою є Індекс Big-Maka.

Бефстрогани. Назва землі

Блюда «с именем»: убеждения и заблуждения

Є яловичі м'ясні інгредієнти, гриби, стеки. Блід був визнаний кращим на конкурсі L'Art Culinaire в Санкт-Петербурзі в 1891 році, де Карл Бріс представив його, нібито варився в Санкт-Петербурзі. Але одна з династії Стоганів подається, і одна з її представників має страву, вона все одно здогадується. Він часто контактував з графом Григорієм Олександровичом Стогхановим. М’ясорубки були «на зубах» до підрахунку почесного віку.

У іншому випадку це генерал-губернатор Олександр Григорійович Стоганов, який жив в Одесі і провів відкритий стіл. Ідея страви належить одному з його шеф-кухарів. М’ясо льоду можна легко розбити і поїсти всім бажаючим. Але є хронологічні невідповідності. Також кажуть, що страва створена Павло Олександрович Стоганов, відомий гуман. Докладно, що вони готували бабини у династії Стогійського. Але й поза нею, про що свідчать старі кулінарні книги. А навіть якщо бабстрогани вийшли з сімейства Строгон, його рецепт не був у порожньому місці. Як для Бріса, шеф-кухар може дати ім'я звуку, тому що хто не знає про Стогани? Відомий, що після перемоги у вищезгаданих змаганнях Брафстроган, відчуття бафстроганів почалася в Росії, а в Китаї, особливо в Шанхаї. У англомовних книгах з'явилася страва в 1932 році. Ви можете зустрітися з ним в VIP класі. І це зрозуміло - смачно, порівняно легко варити, і "з історією".

Пиріг Brilliant Savaren. Знак поваги

Блюда «с именем»: убеждения и заблуждения

Пиріг був названий Жаном Антельмом Брильським Sawaren. Гурман, якБагато французьких людей він написав книгу з психології смаку. У ній автор скомпільував 25 років іапо; досвід харчової та людської трагедії (виразки, цензури та перли). Він містить афоризм свого письма, зокрема, «Давайте мені те, що ви їсти, і я розповім, що ви є». На розвиток кулінарного мистецтва пан Бриліан-Саварен &апо; робота вважається, що мала вплив на розвиток кулінарного мистецтва. І вийшов пиріг з французькими вадами Юліана. Кільце з рома або лікера бризе тест має багато спільного з оборкою.

Бехамель. Білий соус

Блюда «с именем»: убеждения и заблуждения

Право бути відомим як автори соусу, які зацікавили італійцями та французькою. Присутній звертається до того, що готує той самий, але його називають «Балсамель». І ще назва соусу була французькою. Marquis Louis de Beshamel був менеджером кухні Louis XIV. Але, мабуть, АЗС не придумав себе Марквіса, але його сучасний майстер Францій П'єр де ла Варнне. Перший використовується для приготування соусу, смаженого до золото-холодженого борошна, як шампунь. Назва була своєрідною відродженням головного. Сьогодні Бахамель є основою для багатьох інших соусів. Крім борошна, складається з вершкового масла, молока або вершки, солі і м'язових горіхів.
/ / / Ім'я: Виконування та введення в оману