Секрети і шедеври Луїсіана лікари
27.01.2017
По-перше, вершковий трупін зробив свідомість, сонний і розсічений після нічного польоту від Майамі. Він відволікав мене від приниження лимонного набряку на волокно. Після того, як кавовий дух з провокативним, блискучим запахом спекотного. Я дивився. У десятку метрах від мене, круглих столів гості Кафе Дю Монд були святими, і вони мали сніданки в Луїсіані версії синього тіста і мали цикорію і молочну каву. У той момент я відчував два взаємовиключних речі: Я голодний, я в Новій Орлеан! Безпрецедентна ситуація називається дією, тому я сміливо стежить під біло-зеленим маркіксом і, без очей на дієтологи, замовив хорошу фортуню з душі цукрового кана.
" ...без погляду на дієтологи, я замовив хорошу фортуню з душі цукрового кана. "
" Задайте місцевий громадянин, щоб назвати найбільш значущим для того, що відомий як Новий Орлеан, і ви почуєте: кухня, коктейлі, джаз, карнавали. В такому порядку. "
Місто - кулінарний турмол.
Задайте місцевий громадянин, щоб назвати найважливіше з нових орлеанів, і ви почуєте: кухня, коктейлі, джаз, карнавали. Це спосіб це. Новоорлейська гастрономія для міста під назвою New Light Paris колись, як водоспад Iguas Бразилія і Українськаяк статуя свободи Нью-Йоркяк вулкан Кільманьяро для всієї Африки є символом, культом, предметом гордості.
Кухня Нових Орлеанів і всієї Луїзіани – це магія світу і людська спадщина. Новий Орлеан обробляється їжею. Просимо компанію на столі на балконі Бренна або суді двох сестер, які на Королівській вулиці: «Кращий суп-гамбо приготування в місті? А ти провокуєш мовний диск. Тут кожен, незалежно від престигації проживання і способу заробітку, любить їсти червоні квасоля по понеділках з рисом і обідами, зберігає адресу.
Перша людина, щоб принести мене до гастрономічних міфів Нових Орлеанів був Софія, продавець в Кулінарній школі в вул. Луї. Імовірно, це як молодий Маммі від "Done Winds", який сказав мені, що були два печиво в Louisiana: Creole і Kajun. Перша, казкова, французька-іспанська колоніальна позиція, приваблює європейські традиції на карамельному творчості і робить ставку на соус. Другий, просто на перший погляд, простий і слухняний як індійський тотем, призначений для занурення здорової гастрономічної спадщини Луїзіани з оригінальними локальними продуктами.
Флагман Creole Creole Creole - Попередньо Court Bouillon (подається ку-бу-йон) - комплексне ресторанне блюдо з м'яса різних молюсків і риби, з часником, вершковим маслом і селери, готують довгий час і вимагає вилучення як з варіння, так і клієнта. А ось Каюнь Боудін, ковбаски або смажені свинячі кульки з рисом, Софія не скаже, щоб спробувати ресторани виключно на АЗС, а також забити їх в соусі хвоста алегатора.
Вуличний джаз і загустки коктейлів французької чверті, змащувачів і салонів voodoo, балконних барів і привидних будинків.
Гамбо План
Ми три тижні в Нових Орлеанах були в стилі «гамбо», від імені цього суперечили суп-рейзі, чий сакраментарний рецепт пропускають в кожній родині Луїзіана. Готування Gambo в гігантській свербіжній кішки всіх м'яса, риби та овочів, які будуть знайдені в будинку, породжуючи права, змішані в процвітанні. Гамбо смакує канюзовий добавка «ру» від пилу дерева сассани, масло якого в кінці минулого століття вважається слабким препаратом. Вважаю, що ви повинні народитися Луїзіана, щоб зрозуміти і відчувати себе тонким.
А коли ти готовий, ти зможеш віджати його «стар-купетичні» оповідання. Так, в моїй прогулянці на міській підлозі (також прізвисько Нових Орлеанів), як в гастрономічному рецепті, я проїхав до міських парків на старих трамваях і колісних паролях на Mississippi, граючи knuckle-bags на власних трубках.
Вуличний джаз і кучеряві французьких кварталів, амортизаторів і салонів voodoo, балконних барів і привидних будинків. Чи не дивно, що з такими інтересами я будую щоденні плани, що зосереджені на розрахунках Софія та кафе? Дуже дивний. Навіть не страшні, в будь-якому місці, але не в Новій Орлеан!
До Armstrong музика
The New Orleans маршрути я поділився на " джаз " , " колонія " і " carnival " , в залежності від страв і об'єктів, які були необхідні для відвідування. Так, в одному з джазових днів я повторю божественний сніданку з кафе, який був їсти ковбасу з 1862 року.
Потім до тих пір, поки туристи побігли, Джексон площі пішли в будівлю Сент-Луїса і поспілкуватися на гірчичному парку.
Я повернувся до узбережжя Міссісіппі і замовив круїз на парбаті Марка Твена в Кіоску, підібрав сумку, щоб покрити реальний зразок на французькому ринку. Для обіду я забрав вафельний сендвіч м'яса, салату та оливкової, в трьох музеях фуршет, французи вуличні музиканти.
" Відчуття розсіюється в повітрі, як пилка казки і досягає всіх, хто вважає це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Коктейль прийшов в Наполеон Хаус і спробував винайдений одним з його власників, Кубок Пімма гіна, сік лимона-лайм і огірок. Запуск на антикварні магазини на Royal Street, купуючи чудовий шматочок чорної шкіри в галереї Маска, пара дікс-ландських чатів в Louisiana Music Factory на вулиці Decatur, а також веселий обід Creole в Palm Court.
Місто
новий другЯ хотів, що Новий Орлеан не повинен турбуватися про момент адаптації до міста і стиль його поведінки людей, хоча він швидко став зрозумілим, що більшість чуток про нього були чистою правдою! Вимкніть його легко в будь-який настрій. У п'яти або десять хвилин, щоб отримати стан розуму.
Знаменитості розкидані в повітрі, як казковий пил, і вони досягають всіх, хто вірить в них. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Я оселився в готелі Монтелон, схожому на глянцеву леді, все в шовках і колах, свідомо застрягаючи в Belle Époque, і не відчужився бути центром пам'яті безсоння, галлінгу і культурно «вишуканий» французький квартал. Щодня, коли я виходив з великого фойє з маршбером портером, я копав в 24-годинний джем-сейран міста оптиміст. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Новий Орлеан не лікує вас як гість, але він тягне руку (і частіше зі скла) як друг, "Гід вниз, має чат. Ви знаєте, що інший день, я був просто дивний, якщо ви...
Викопані в склі
Я їду за ніч, тому що вони говорять про бари. Зрозуміти, мої друзі, гріх бути в місті, де були винайдені всесвітньо відомі коктейлі і не намагаються кожен одного принаймні один раз!
«Бурбон вулиця, я бачив багато гідних п'яти, весело і не агресію. Джаз і рок і рол існував одночасно і не змішав, на відміну від швидкого напою. "
Француженський квартал займає штамп. Ніяких коктейлів, таких як "Sex on the Beach" або "Pina Colada" в барах. Rjana віскі, бренді, Вермут, Benedictin і angeostura всі разом так, щоб леді і джентльмен увійшли в класичний -
Vieux Carre. А потім вони дають собі щось більше: Король нових коктейлів Орлеан Сазерак, мікс віскі, відсутній, коньяк і гіркота Пеши. Ось і весь час. Навіть з найсильнішим напоєм у французькому кварталі, допустимо виходити зовні і дефілувати між барами, думають про вибір наступного місця посадки. Часто виникають такі домовленості, що кількість установ, які відвідали ніч, більша або дорівнює кількості разів, прийнятих.
Я не хочу йти далеко. The Monteleone Hotel - це чудесний варіант, щоб зупинитися у Карпатах. Де Ernest Hemingway і Tennessee Williams використовуються для сидіння за крутим баром, я взяв коктейль Hurricane ром і слухав співак, що діє як час Goes By від Casablanca, Smokes In Your Eyes, La Vie en Rose. На одному з вечірок бармен розповів мені історію про Truman Capot, автор шоу і сцена в Тіффані завтра, де Audrey Hepburn був знятий. Капот був так прикріплений до Карусельського бару і самого готелю, що він навіть розчинив роммер, який він народився в Монтелоні. На цьому етапі мені важко зрозуміти.
Rockefeller і Мадам Клейко
Іноді ви хочете порівняти життя в Новій Орлеан з самодостатнім світом операції, не схожим на будь-який американський або будь-який інший місто планети. Вибачте, що вона є повністю окремо, згідно з власними законами, на межі історії та сучасності, а не дуже щасливою.
У мене є кілька вечірніх нарядів, і навіть вони були ідеальними для Brave Gambo Plan. У французькому кварталі Архітек та Саду Дістрик (Гарденський район), з сніданками банана Фостер, від смажених фруктів з морозивом, в терасі Бренна або крабовому кексі в Палаці Кафе на Канальній вулиці (вул. Каналь). А на вечерю я залишила вершини і джинси в кімнаті, переїзд до шовку і шифону, щоб бути гідним відкриттям в одному з легендарних ресторанів, нові орлеанські кулінарні храми.
Новий Орлеан є ризиком і виграшем, і він відчуває, що вони навіть кремують за закритими дверима.
дверцята, тому що є щось незворотний, простий розрахунок інгредієнтів у своїх навичках і успіху. Я дуже впевнений, що, як у випадку тіста, немає поїздок до Нових Орлеанів, якщо ми спробуємо Rockefeller. Подається в декількох місцях, але вперше цей шедевр був підготовлений в різних версіях 1899 року або під час Великої депресії, в ресторані Antoine на вулиці Сент-Луїс. Цей спосіб, і тільки тут, нам необхідно пройти тестування всіх смачних рівнів креветок або беконових черв'яків, черв'яків, кишенових перців, часнику та інших спеціальностей. Підготовлені устриці заливають велику сіль і сир, і вони некомфортні, особливо під класичним шампанським, скажуть Вевве Клік.
Великий Луїзіана секрет.
Найважчішим є кафе або ресторан, який не варить себе. Чому? Я припустимо, це про змішування народів. Французькі, іспанські, німецькі, італійські, Карибські острови і африканські, навіть в'єтнамські переселенці, які не вплинули на кулінарну традицію. Але є щось інше.
Луїзіана кухарі приймають суворі визнання як морські птахи піратського коду: навіть закон не правило для них, тільки рекомендації. Зовні Південний файл Брутальність є ключовою ознакою Нової Орлеан Гастрономії.
Околиці, як і плити суден, які беруться до паркану, є сцена боротьби і нескінченна битва з печива один з одним і з власними апетитними записами. Вони приходять, сходження, плетіння і виграш!
Не працює без вагіни. «Все, що сталося в Нових Орлеанах, залишаються в Новій Орлеані? Не тільки алкогольні ознаки прогулянок у французькому кварталі, але й секрети паломорів? Хто знає?
Але є щось незрозуміле, що ви зустрінете з вами Луїзіана. Нерідкі гастрономічні враження, широкий асортимент смаків, новий світовий погляд. Якщо ви їдете до Нових Орлеанів, щось дуже добре буде з вами. Я обіцяє.
Текст: Марина
Матвієнко Інші статті
Іскія: Перлина Неаполітанської затоки
31.07.2024
Незабутня подорож до Сицилії
31.07.2024
Мальовничі куточки Італії
30.07.2024
Яскраве літо на Лазуровому Узбережжі
29.07.2024