Фестиваль Streat Helsinki
26.02.2016
Свята Хельсінкі фестиваль продуктів харчування, один з світових ' кращі кулінарні заходи, повертається на вулиці Фінського столиці з 17 по 20 березня 2016 року. У меню цього року секрети вуличних кухонь, гастрономічних романів, унікальних концептів і, звичайно, місцевих спеціалізацій. Щоб спробувати різноманітність вуличної кухні можна знайти в історичному кварталі Tori у суботу, 19 березня.
2014 рік Хроніки Революція в вуличному харчі, а також фестивалю Streat Гельсінкі, який приваблював ентузіасти та стриптизери Фінляндія і багато країн світу. У 2015 році фестиваль троянд у великій 11-денній події, що об’єднує понад 30 000 гурманів, які набули понад 5 000 продовольчих родовищ.
У 2016 році в Гельсінкі можна знайти різноманітні корми. У рамках фестивалю Streat Гельсінкі додано декілька спеціальних заходів. Крім того, організатори різних містобудівних заходів розглядають включення спеціального гастро-зону, обов'язкової частини будь-якого заходу, зокрема відкритого концерту.
StreatHelsinki 2016: від революції до еволюції та сталого розвитку
Метою фестивалю Streat Гельсінкі 2016 є підвищення культури вуличної їжі на новий рівень: екологічність та сталий розвиток, відкриття нових ароматичних засобів, створення та впровадження нових методів приготування їжі все на порядку. П'яти днів фестивалю включають в себе три основні події, а також кілька "
У четвер та п'ятницю, 17-18 березня, з майстер-класом. СтреатХелсінкіMASTERS. Ці події, під керівництвом фінських та міжнародних шеф-кухарів, дозволяють нам виглядати на вуличній їжі під різним кутом. Основна тема вечірок стане вибором інгредієнтів і способів приготування їжі, а в кінці гості чекають спільне виробництво страв і пасток. Вечори MASTERS проводяться в Центрі зайнятості.
Фестиваль продуктів СтереатХелсінкі У суботу, 19 березня, з 11 до 7 п. Деякі 20 постачальників вибираються ретельно
У неділю 20 березня фестиваль повертається до джерела вуличної їжі, тобто відкритої їжі та відкритого вогню. СтреатиГелс Для пікніки і барбекю, а досвідченікухарі і продавці пропонують гостям кращі страви на грилі. Мета заходу: загальне задоволення в свіжому повітрі, а також обмін досвідом подальшого розвитку litefud.
Відкритий конкурс для продавців StreatHelsinkiEATS
The Streat Гельсінкі EATS 2016 пропонує менше акредитованих постачальників вуличних продуктів, ніж за попередні роки. Основні критерії вибору включають інновації, унікальні концепції або інноваційні методи підготовки. Крім того, кожен учасник повинен включати тестові заготовки в меню. Використання біорозкладних страв, а також інших прогресивних екологічних рішень, обов'язково для всіх вуличних кухонь.