Спробуйте зірки в Коста-Рика.
12.12.2016
Пропонуючи пропозиції Stars в Four Seasons Resort Costa Rica на півострові Пагайо включено меню п'яти страв, які шеф-кухар надихнув велику кількість сонячної системи.
Якщо ви коли-небудь мріяли стати космонавтом і бути в зовнішній простір, вам доведеться спробувати смак зірки, доступні на відкритій терасі курорту. Чотири сезони курорт Коста-Рика на півострові Пагайоде можна насолоджуватися видом на зірку неба в поєднанні з дівочими шиями шефа. П'ятий меню п'яти страв супроводжується захоплюючою історією про астрономію.
У меню «Стилі зірок» з’явилася спільна робота команди шеф-кухаря готелю під керівництвом головного Mario Alcocer (Mario Alcocer) і Коста-Риканська астронаут Franklin Chang-Dias (Franklin Chang-Diaz). За 20-річну кар'єру в НАСО, пан Чан Дяц створив світовий рекорд на космічних рейсах. Коли він був в космосі сім разів, він був краще здатний зрозуміти харчові і життєві візерунки на орбіті, ніж будь-який. У роботі на новому меню основними факторами для нього були непереносимість, екстремальні температури і темрява.
" Відчуття, що ви відчуваєте в космосі, не може бути виданий " , він говорить пан Чан Дєз. " Разом з Чотири сезони курорту Коста-Риканський шеф-кухарі, ми створили унікальний гастрономічний пригод, який дозволить вдатися до незвичайного почуття простору, не залишаючи Землі. І я не можу уявити краще місце для вечері під зоряним небом, ніж Коста-Рика.
Серед ексклюзивних інгредієнтів, знайдених в меню Смак, зірки, вино Meteorito, створеному астрономом та виноградаром Яну Гуткевича (Іан Хуттеон) з чиліанської обсерваторії Centro Astrononomica Тагуа Тагуа Тагуа Тагуа Тагуа Тагуа. Смак цього вина був поліпшений і збагачений фрагментом метеориту, витриманий 4,5 мільярди років, які впали в чиліан пустелі близько 6000 років тому. Цей винний був використаний в приготуванні насиченого і смачного соусу до телятини, четвертої страви в Taste Menu of Taste Stars of Four Seasons Resort Costa Rica Hotel.
ductimg alt=
Меню Смачні зірки
Готовий замовити? Подивитися на небесних стравах.
Великий Bang Теорія: Насолодіться стравами Keith під час першого прийому їжі. Gaspaccio з шинкою, м'язовим динем і кавуном є справжнім сонцем з яскравими флаксами смаку.
(Не вдалося): Зустріч з Колумбійським трансфером під час другої страви є сашимі з червоної цегли з соусом Ponzu з Халапено, легкий кокос, джинсовий-тонічний коктейль і вапняний м'якоть.
Рокети: Бажаєте провести приємний вечір, щоб провести приємний відпочинок в Карпатах.
Сонячний ефект: Сузір'я Лева і основна страва обсмажують з креветок, лобтера і яловичини з винним соусом (виготовлені з бродної капусти, помідори ягід, молоді овочі на грилі та соусі Берблан).
(Мільки шлях): Насолодіться видами сузір'я Риба під час десерту «Сатурне біле шоколадне з фісташковими цитонами в центрі, з шоколадними і манго астероїдами».