Ми шукаємо найкращі пропозиції
Це займе трохи часу
Пошук на сайті

Чайна культура

27.12.2016
Китай, Індія, Шрі-Ланка є світовими лідерами у виробництві чаю. Історії та традиції чайного підрахунку для тисячоліття. Унікальні чайні засади і нерекурсійна природа цих країн дивують більше і більше кожного дня.

Чайная культура

Історія чаю становить близько 5000 років. Китайй Уже локальні деномінації знали про особливості чайного листа і використовували його в якості придатності. З Китаю чай поширюється на Тибет, Японія, Корея, Індія, Центральна Азія, а потім на Аравійський півострів. У Європі він потрапив у шістнадцятий століття за привабливими португальськими та британськими колоністами. У кожному з цих країн виникали традиції та культура чаю, десятки оригінальних рецептів та нові сорти. І не можна сьогодні уявити наше життя без цього ароматного напою.

Традиційні традиції та правила китайської чайної церемонії були втілені протягом століть і стануть святким обрядом, що символізує гармонію і єдність людини з природою. Він має спокій і почуття спокійності з ним. Поділіться чайною вечіркою, яка допомагає знайти силу для прощення та розуміння, є притоком до старшого, спосіб висловити свою повагу для гостя та доброї сімейної традиції.

Китай має чай, присвячений цілим трактам і віршам. Він був запечений як еліксир життя, що дає безсмертну душу і здоров'я тіла. Тексти пісень, а це означає: І я буду вірити, що коли я на ринку чаю. Марй Побачити блискучі очі торговців і їх молодий гладка шкіра. Вони люди без віку і за її межами, зокремлені мільйони чайних запахів. Просто варто ходити і дихати цього повітря. Тільки що залишає губи солодким смаком свіжої трави, пряжкою і простотою цитрусових нот.

Смак чаю відрізняється в залежності від його виду і зростаючої області. Однак загальне правило можна визначити як якість чаю, чистої і м'якої води, температура якого становить 70 до 80 градусів, традиційні страви і позитивні думки і хороший настрій. Кількість врожаю залежить від класу. Але перша варка ніколи не напої, вона тільки розбиває пил від чаю.
Листя, відкриває його і полегшує світле рогу.

Чайная культура

й Китай Традиційно зелена і жовта ромашка і улуна п'ють. Щоб не спотворювати природний і тонкий натуральний смак напоїв, ні цукру, ні іншої спеціальності, ні стажування. Кожна провінція має власний бренд, унікальні чайні висадки та недорогий природний ландшафт.

й Ангоя виробляє переважно зелений і червоний чай. Невеликі висадки розташовані на різних висотах, тому що чай збирається тільки вручну, який відомий найвищою якістю. Провінція також розташована Гора Юаншан (Buqv - жовті гори) - неземні місця краси. Найвища гострих гірських вершин, восьмикутів нерозголошення, невидимих хмар, які шукають хмари соснових шпильок на скелях і світлому димі, ковзання по долинах і яєчників і в'їзду в найбільш міцні душі. Ось тільки ви і небо.

Хуаншан і Улінуанські гори в провінції Хонан - це місця, які підкорили Джеймс Камерон до точки, що він забрав їх як основу для створення чарівного миру Пандори в Аватарі.

Візитна картка Чжецзян Провінція Один з найдорожчих сортів зеленого чаю місячних. Технологія її виробництва вимагає значної майстерності. Чайні установки розташовані біля міста Ганчжоу - Столи чаю і шовку. Тут на берегах Західної Озеро Сіху, Чудовий парк з кальмарами та приємними чайними куполами. Особливо красиві старовинні храми і пасту старого міста. Китай говорить: «Не небо на небі і є Сучжоу і Ганчжоу на землі».

й Fujiang Провінція Уішань та вишуканий білий чай. Ця місцевість вже давно стала невід’ємним лідером у виробництві та експорті чаю. Все ще називають комфортом, тому що він росте на спеціальному грунті, який вводять з гірських видів. Гори Хуішань - це чайне королівство, де виробляється понад 300 сортів чаю. Річкові рослини, ізольована вода, непристойна природа, буддійське, Даос і Конфукійські храми, гірські ліси і багато чайних планів
буквально кожен крок. Це сакра і таємнича земля є домівкою найкращого чаю в світі.

Чайная культура

Південна Провінція Накопичується високоякісними порами та тисячрічна історія їх приготування. Ця височина на кордоні з Тибетом - будинок з диких чайних дерев. Кілька річок, високі гори і недорогий джунглі, з одного боку, і м'який весняний клімат столиці, місто Кунмін - різні.

Провінції також розташовані по всьому світу. рисові поля. Багатошарові тераси, які органічно поєднуються з гірським краєвидом. Особливо в той час, коли вони повністю поливаються і сонячні плями грають на своєму дзеркалі гладкою.

Січуань Провінція відомий своїм зеленим, жовтим і чорним чаєм. Хороші кліматичні і грунтові умови сприяють тому, що Січуань завжди виробляє велику кількість чаю. Є природні запаси. Панда звичок, Вітал заповідник Юанлун Імпресивний навіть пілотний мандрівник. На висоті понад 3000 м. На місці з'явилася легенда про те, що довгий час назад була казка драконів. Коли загинув його крила, він кинув чай, і природа змінив. І дійсно вода тут передається неймовірною кількістю відтінків, від смарагдового зеленого до бірюзового. І це все в спині засніжених гірських вершин.

Чайная культура

Ще одне місце, де природа не пошкодила фарбу Парк Юзігов. Невеликі, прозорі озера з різними формами і розмірами на їх дно, більше як холодний, кольоровий желе. Тільки легкий раг на воді повертається на реальність і нагадує, що це все ще озеро. І восени білими і димними водоспадами заглиблюють помаранчеві жовті дерева. Всі відтінки всіх квіток в одному місці.

На відміну від Китаю, Індія і Шрі-Ланка Вони воліють чорний чай. Традиційні напої в цих країнах вважаються олією. Це твердий чай з цукром, молоком та відро.
імбир. Перші плантації прибули сюди під час британського правила. Саме в той час, що чай почав виготовляти і експортувати в європейську частину континенту. Китайські види чайок, відомі тим часом, було дуже добре в новому кліматі і давали життя новим сортам. Найвідоміші чайні регіони Індія - Це Асам, Даргіллінг і Керала.

Індійська держава Асаматор Чайні плантації розташовані в долині Брагмапутра, місцевості глінтистського грунту, насиченого поживними речовинами. Це те, що дає всесвітньо відомий асамський чай, такий характерний і визнаний смак. Народження бібонів і тигрів, нозорогів і крокодилів, Асама захоплює своїм тропічним лісом і національними парками. І музеї Маджулі та етно села допомагають дізнатися більше про місцеві звичаї та традиції. Асама також знаходиться Долина Джатінга, Або долина падіних птахів. Після того, як рік є щось незрозуміло. Весь пучок птахів, повністю розсічений, опускається на землі, вони не бояться людини і не можуть залишити. Після того, як все відбувається і гойдінг крила, вони промиваються в небо.

Наступний пункт призначення - стан West Bengalia, Місто Даргіллінг. Ми можемо отримати тут на проро-гімалістичному залізничному вокзалі. Тут найдивовижніші види на Еверест і навколишні чайні висадки. Коли перші промені сонця впливають на гори Хімалаї, природа виживає, і пам'ятка пам'яток перехоплює дихання. Затока Високі чайні висадки (Castleton Tea Estate) і оригінальний готель Glenburn має давню історію. Місцеві виробники дуже селективні, вони не розпізнають або використовують метод гранулювання чаю, який вважається комісією.

Чайная культура

Інший індійський стан Яремча - визнано одним з 10 Ріо-кутерів світу, за версією Національного географічного мандрівника. Ласурне море, білі пляжі, екзотичні птахи, дикі слони і чайні плантації над рівнем моря в Муннарі, які дійсно варто побачити.

І нарешті, Шрі-Ланка, що займає третє місце виробництва чаю. Острів не цікавий.
тільки великі пляжі і перцева краса джунгля. Чорне і зелене Келонське хаї відомо далеко за межі країни і вирощують тут. Британська влада мала великий вплив на Шрі-ЛанкаІ місто Нувара-Елія Це хороший приклад. Столиця чаю розташована на березі озера Григорій, в оточенні живописних посадок.

Чистий свіже повітря і будинок, характерний для Англії колоніальним стилем. Азія ' кращі гольф-клуби і розкішні готелі, розташовані в історичних будівлях колишнього заводу. Тут на висоті 2,400 метрів над рівнем моря, чайний смак особливий, стає міцним і ароматним.
/ / / Чайна культура