Домініканська кухня: На жаль, ми побачили, що це було зроблено.
11.04.2017
Домініканська Республіка – колоніальна країна, «повний голос» фарби та смаку. Культура і розташування, якби вони премолоджують найяскравіший гастрономічний майбутнє Домініка. родючий грунт, з одного боку, і різноманітність, і змішування культур, з іншого боку, створює неповторний палітр простих, але ефективних страв, прикріплених до нестандартного творчого підходу.
Домініканська кухня сьогодні є злиттям, злиттям культур, які залишили свій знак у вигляді самохідної кулінарної спадщини, до якої Домініканці обробляють великою гордістю і повагою.
Домініканська кухня прийшла з хастромічних звичаїв корінних і іспанських конкістадорів з африканськими і європейськими впливами, і цей творчий процес був більш розвинений і збагачений впливом азіаток і переселенців з більших Антіль. Від Таїно домініканців спадкових коренів, таких як Юка, Таро, Картопля, Селерія, Батат та інші. Один з найвідоміших індіанців, які все ще займають важливе місце в Домініканської кухні - це Taleb, або Hlab of conquests, так як іспанська назвала його, прибуваючи на острові.
З конкістадорів, що корінне населення острова Ессанола навчилася варити їжу в окропі, використовувати тваринництво з Європи і індійських спецій - перець, ореганос, шафрань, курка, каррі і папки. На острові Ессанола, іспанські люди приземлились з Канарських островів. Саме вони привозили першу цукрову баню на континент і навчили місцеве населення, щоб приготувати булон, який став відомим супом протягом багатьох років.
В результаті африканських, домініканської гастрономії збагачений ями і platans (найбільше бананів), які з'їдають баррен, гарячий або часник.
Нагрів виробів прибув з африканських, а також пальмової олії, що використовується для неї. Слід зазначити, що анти-лібанський вплив ще є основним питанням, що ми знаємо сьогодні як домініканська кухня. Острівці мали Домінікани.
Великий внесок у розвиток варіння Домініка Араби були також введені в країну, коли переселенці з Близького Сходу, переважно з кінця 19 століття, введені в країну. Ліванй Збагачені Домініканська кухня з відомими кульками kibbi (кібри, kibbeh libanés), голубами та різними стравами з буклетів. Знаючи походження та історію Домініканської кухні, більш цікавим для вивчення палітри нових смаків, тестуючи страви, які Домініка пишається сьогодні.
Синій - Домініканська гордість
- Ель Моро - рис з різними квасолями (фасоли, горох, гуандули тощо).
- Ла Бандера - білий рис, квасоля і туш м'ясо з торсо-гар'єром (свіжені плато).
- Санкохо - Таран, Таро, Юкі, яловичина, курка і свинина.
- Локріо Різноманітні варіації на рис з м'ясом і морепродуктами, найпопулярнішими з яких є локро з куркою, креветками і брикетом.
- Мар - Чистий від передвоєнної платини. Це зазвичай яйце або гаряча салямі.
- Солодка квасоля - квасоля, приготовані на коровах і кокосовому молоці, з додаванням бета і родзинок.
- Кокосова молочна риба до Це гаряча риба в кокосовому молочному соусі. Це рис з квасолею і тонами.
- Морір Соняндо - молочний напій, апельсиновий сік і багато льоду.
- Янікк (Текс Джони) - гарячого пшеничного борошна.
- Мофонго - спекотні зелені сукні, розтерті в часникі і кальмарах.
- Мондонго - Вишня свиняча сорочка.
- Чиво лініро - Каркас з великою кількістю перців чилі і орегано.