Ми шукаємо найкращі пропозиції
Це займе трохи часу
Пошук на сайті

Сейшельські острови та Мальдіви

28.07.2015
Сьогодні ми представляємо вам огляд деяких видатних лікаторів, які працюють в п'ятизіркових Сейшеллах і Мальдівах, і ми щиро сподіваємося, що цей додатковий бар в самому серці інших віртуозів кращих готелів буде корисним для вас.
Слідкуйте за нами на стеках розкішного відпочинку в Сейшельських островах і Мальдівах.

Кулинарные жемчужины Сейшельских и Мальдивских островов

Сейшельські острови.

Кулинарные жемчужины Сейшельских и Мальдивских острововОтримав освіту в рідному домі НідерландиДейв почав свою кар'єру класичними кухнями в кращих ресторанах і готелях, включаючи готель Мішлен і ресторан Château St. Gerlach в Volkhenberg і ресторан Чато Нееркан в Маастрихті, а потім пішли в Малайзію.

Через три роки Бордо на великі землі МалайзіяДав був на ньому. Мальдіви І став головним в одному з п'ятизіркових готелів, де він був відповідальний за проведення робіт індійських, італійських, китайських і середніх ресторанів, а також головний класичний ресторан. Цей різноманітність кухонь і життя на острові надихнула Дайв і надав йому неоціненний досвід для переміщення вперед.

Тепер він став учасником команди. Чотири сезони Сейшельській
Як кулінарний інноватор, відомий як найвища якість своєї кухні і незвичайної творчості, Дава фокусується в першу чергу на роботі з свіжими продуктами для створення бездоганного приготування їжі.

Кращі інгредієнти від перевірених постачальників є початковою точкою роботи Dave. Ще одним пріоритетом є також співпраця з місцевими постачальниками, які забезпечують постійне джерело найсвіжіших і якісних фруктів, овочів і морепродуктів. «Ми завжди прагнули додати в кожну страву шишельний відтінок. й

Його працьовитість, творчість і репутація майстра дозволили йому додати список обідів для Султана Бруней до його запису на обслуговування, за участю Президента. США Джордж Буш і йогоделегації.

Його девіз: «Виготовити з серцем і зробити любов в кожну страву, і результат буде гарантовано парою. й

Jeremy Leng до Conrad Maldives Rangali.

Кулинарные жемчужины Сейшельских и Мальдивских острововУфа в передачі з диви означає «щастя». Що таке ресторан. Конрад Мальдіви Рангаліде працює відомий шеф-кухар. Джеремі прагне до інноваційної китайської кухні, яка висококваліфіковано поєднує сучасний підхід з автентичними традиціями, використовуючи покраїнські кулінарні канони по всій території Китаю &апо; різноманітність.

Джеремі народився. Гонконг і почав свою кар'єру, коли він був 13. Він сперма в всіх чотирьох традиційних зонах китайської кухні - "джим-сам, гриль, вок і "робочий ніж", він вкрав свою майстерність в деяких кращих готелях Південно-Східної Азії, серед яких він був, 4-зірковий готель в Сінгапурій Американська академія державної конфіденційності здобула її двічі на п'яти-роад Brilliant Prize, включаючи її у списку кращих керівників світу, він є лауреатом премії XO Hennessy Culinary Award та багато інших. У 2008 році Всесвітньою асоціацією Китаю Кулінарія назвала його «Сучасний головний майстер китайської кухні та міжнародний суддя китайської кухні».

Уфаа пропонує своїм гостям різноманітні страви, в тому числі свіжо підготовлені вітчизняні локшини і коп-піски, фірмові тушки з овочами від шефа, а також різноманітні вишукані страви з нього. Спробуйте традиційні китайські співаки «SHUI JIAO» або добре оброблені пангазю, репутація голови обіцяє абсолютне захоплення.

Ken Gun на NIYAMA, Мальдіви.

Кулинарные жемчужины Сейшельских и Мальдивских острововРесторан Tribal вже є легендою для гостей готелю. Нямай Це унікальний рецепт, і дуже гарна кухня, яка не приїжджає до будь-якого іншого, принаймні відомих європейців. Що ви думаєте про часник і розмариновий файл з африканського бруса? А як вам подобається взуття Тікіна?Традиційний стиль Мії? Тут Вам будуть запропоновані делікатні, як Baboti Straususus, Мемари річки Меконон та навіть м’ясо газу.

Меню ресторану говорить дуже багато головного Кена і поняття в цілому: «Трибаль – це драматична і чутлива фузія різноманітних смаків, які надихають стравами південно-східної Азії, центральної та південної Америки, а також кухні африканських племен. Компанія Ken пропонує своїм гостям вишукану кулінарну подорож на основі базових платформ традиційних кухонь різних народів. Це Tribal. й

Кен почав свою кар'єру. Зімбабве У одному з міжнародних готельних мереж він працював у Ботсвана, де служив начальником області протягом трьох років. На сьогоднішній день гості Няма можуть насолодитися екзотичними роботами Кена.

Luke Mangan в Amilla Fushi, Мальдіви.

Кулинарные жемчужины Сейшельских и Мальдивских острововЗнання Українськавід відомого шеф-кухаря та телевізора, автора кількох книг на кулінарному, Лука Мангані, нині мешканця та головного шеф-кухаря ребра Аміла Фушій Своїм кар’єром розпочався на початку Херманського шудера в ресторані Two Faces Про насй Після закінчення першого тренінгу, Luke був настільки наполегливим і наполегливим, що він зміг отримати місце в Michlena Three-Star Hotel Waterside Inn на території готелю. Львів під керівництвом Мішеля Ру.

Упродовж 24 років компанія Luke вже відкрила свій перший ресторан. Сіднейй Ресторан, який працює в Аміллі Фуші, називається Лону, який в перекладі з дайвської мови означає сіль. Багато ресторанів Luke називають Солт. " У Стародавньої Греції Лука заявив, що сіль була дуже дорогим товаром, був представлений в подарунок і в знак гостинності і дружби. Готель розташований в самому серці Києва. й

Необхідно.Варто намагатися від царської риби Люке з імбиром і салоном або кокосовим буйом з прянощами і вапном як закуску, а для основного страви одна з варіацій рифової риби на грилі з соусом садіт і незвичайним гарніром або ж манжем з селезіном сиропом,

Лорен Чанзель в Чеваль-Блан-Ранделі, Мальдіви.

Кулинарные жемчужины Сейшельских и Мальдивских острововЛорен був освічений в знаменитій школі управління готелями Tain L'Hermitage, а потім зізнався відомих установ, таких як Жан-Паул Джевнет, Мішель Чабран і Мікеланд Брас, він став двічі Трофе де l'Hermitage, в категоріях кондитерів і приготування їжі.

Але початок реального професійного досвіду, Лорен, вважає, що це робота в ресторані Le Sud. Мюнхен Джоель Ногир. Швидке визнання таланту молодої Лорента, керівник незабаром відправив його до свого брата, Жан-Джапу Нігера, власнику зірок Місленова в Ла Ферме де l'Hospital, біля Женева. Лорен був 26, коли Жан Жак попросив його, щоб привести до того, що після того, як ресторан Senso в Алжирі. Не дивлячись на екзотичну природу призначення, Лорен вдалося перетворити Сенсо в кращу установу столиці і особисто навчити всіх президентів, які подорожували на Алжир.

Нові горизонти привели його до Марокко, де він був присвоєний Яніці Аллено на La Table. Робоча сторона на стороні з головним, власником трьох зірок Мішлен, Лорен навчався фокусуватися виключно на деталях і роботі з ексклюзивними продуктами. Після трьох років співпраці з Яніком Лорен отримав посаду головного в ревідкритті. Чевал Блан Рангель У Мальдівах. Тепер він заряджає шість ресторанів цього чудовий крій.

«Насолода бачити щастя людей, зібраних на столі. й

У білому ресторані червона тунець стейка à la Plancha може бути відтінена овочами та коронаром або татаром від Tenderloin fist - неперекладні почуття гарантовані.
/ / / Сейшельські острови та Мальдіви