Де їсти в Мілані - поради шеф-кухаря.
28.07.2015
Найкращий італійський шеф-кухар, Expo 2015, виступила з улюбленими ресторанами, Міланом.
Cesare Batista, шеф-кухар ресторану Мілан Ratana:
" Моя секретні місця в Мілані є Ерба Бруска на Naviglio Pavese Canal, де я завжди замовляю мій улюблений спагетті з соусом песто, фістули та свіжими акробами (A13) і Trattoria Mirta в Lambrate, де я часто їсть. "
Ерба Бруска Ресторан
Alzaia Naviglio Pavese, 286, 20142 Мілан
erbabrusca.it
Третторія Мирта
Сан-Матерно, 12, 20131 Мілан
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Девід Альдані, пан Рісторанте D'O і Девіде Старані Каф, celebrator Michelin:
Ресторан Andrea Berton Ristorante Berton для омрія з зеленим батом і особливим рибним соусом (50), сушити для смачної піци і великий вибір коктейлів (часто французька 75 з джинсом і шампанським, I10) і ресторану сучасної японської кухні Zero для творчого підходу до традиційних страв.
Ristorante Бертон
Вуаєрист Ліберезіон, 13, 20124 Мілан
ristoranteberton.com - Інтернет-галерея ексклюзивних предметів інтер'єру
ДРИ Cocktails "
Via Solferino, 33, 20121 Мілан
Смілано.it
Зеро
Корсо Магента, 87, 20123 Мілан
Український
Carlo Cracco, шеф-кухар, власник двох зірок Michelin, власник Ristorante Cracco і Carlo e Camilla в Сегерії:
«Чи інодіМій улюблене місце в Мілані був Карло Е Camilla в Сегерії. Ми відкрили його в старих деревах, збережених і підкреслив розмір простору, що надходить на мінімалістичний дизайн і висить масивні люстри. Як шеф-кухар ресторану я рекомендую, що знаменита олівецька паста зла зі сардини. "
Carlo e Camilla в Сегерія
segheria, через g.meda 24, Мілан
www.carloecamillainsegheria.it
Третторія Мирта
Cesare Batista, шеф-кухар ресторану Мілан Ratana:
" Моя секретні місця в Мілані є Ерба Бруска на Naviglio Pavese Canal, де я завжди замовляю мій улюблений спагетті з соусом песто, фістули та свіжими акробами (A13) і Trattoria Mirta в Lambrate, де я часто їсть. "
Ерба Бруска Ресторан
Alzaia Naviglio Pavese, 286, 20142 Мілан
erbabrusca.it
Третторія Мирта
Сан-Матерно, 12, 20131 Мілан
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
ДРИ Cocktails "
Девід Альдані, пан Рісторанте D'O і Девіде Старані Каф, celebrator Michelin:
Ресторан Andrea Berton Ristorante Berton для омрія з зеленим батом і особливим рибним соусом (50), сушити для смачної піци і великий вибір коктейлів (часто французька 75 з джинсом і шампанським, I10) і ресторану сучасної японської кухні Zero для творчого підходу до традиційних страв.
Ristorante Бертон
Вуаєрист Ліберезіон, 13, 20124 Мілан
ristoranteberton.com - Інтернет-галерея ексклюзивних предметів інтер'єру
ДРИ Cocktails "
Via Solferino, 33, 20121 Мілан
Смілано.it
Зеро
Корсо Магента, 87, 20123 Мілан
Український
Restorán Carlo e Camilla в Сегерія
Carlo Cracco, шеф-кухар, власник двох зірок Michelin, власник Ristorante Cracco і Carlo e Camilla в Сегерії:
«Чи інодіМій улюблене місце в Мілані був Карло Е Camilla в Сегерії. Ми відкрили його в старих деревах, збережених і підкреслив розмір простору, що надходить на мінімалістичний дизайн і висить масивні люстри. Як шеф-кухар ресторану я рекомендую, що знаменита олівецька паста зла зі сардини. "
Carlo e Camilla в Сегерія
segheria, через g.meda 24, Мілан
www.carloecamillainsegheria.it
Інші статті
Іскія: Перлина Неаполітанської затоки
31.07.2024
Незабутня подорож до Сицилії
31.07.2024
Мальовничі куточки Італії
30.07.2024
Яскраве літо на Лазуровому Узбережжі
29.07.2024