Сріблорея продовжить традиції гастрономічних воїнів
02.06.2016
Астрономічні воїни " СріблоПродовжити 2016 та 2017 рік Ці круїзи адресовані тим, хто голодний для пригод і мають пристрасть до високої кухні. Лайнер СрібнийУкраїнськаВсього 132 гостей запрошують ціни на розкішні поїздки уздовж узбережжя Південної Америки, Перуй Чилій Українськай Іспанія і Франціяй Подорож буде наповнений кулінарними відкриттями та яскравими пригодами під час наземних екскурсій, гості якого зможуть познайомитися з культурою, традиціями, історією та визначними пам'ятками деяких з найкрасивіших куточків Землі.

Homboldt's епігюр пригоди
31 жовтня 2016, від Гуаайквл (Екудор) дивовижна 14-денна експедиція (# 7625) по західному узбережжі Південної Америки, яка відкриє природні та культурні чудеса Перу та чилі мандрівникам. Серед пригод, включених в круїзи, є захоплюючий рейс над Naska ' знамениті лінії, група гігантських геометричних і фігурних геогліфів на півдні Перу, які можна побачити тільки з висоти літа. Ці зображення, у вигляді прямих ліній, трикутників, спіралі, птахів, мавпи, павуків і квітів, були виявлені авіалінії тільки в ХХ столітті, а напівсудинний клімат продовжується з глибокою давністю. У 1994 році вони були на списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Насолодіться гостям круїзу, насичена гастрономічна програма буде присвячена знайомствам з видатними кулінарними традиціями регіону. У кращих ресторанах. Лімаякий знаходиться серед руїн старовинних глінобітних пірамід, вони зможуть спробувати відомий коктейль пікко-сауер на основі місцевої горілки, це пікко і сокова ліма, а також милої спеціалізації кухні. Гості можуть насолодитися вечерею з трьох страв в Перувському монастирі 16-го століття, в самому серці Чиліанської пустелі Атама, під обрядовим шоу вони зможуть тягнути коктейлі,

Гастрономічний директор, Срібла Руді Схолдіс, а його колеги, що спеціалізуються на кухні на кухні, проведуть кулінарні семінари та класні кімнати на борту для відкриття гостей круїзу до регіону і апос; с гастрономічні характеристики і його беззаперечні регети.
Поїздка на Срібло Провідника на західному узбережжі Південної Америки, яка починається 25 жовтня 2017 року (# 7724), запропонує аналогічну програму приготування їжі.
Епікурі Дорога на Європу
20 травня 2017 Мар Стартує гастрономічний корабель Silver Explorer. На водах Атлантичного океану вздовж північного узбережжя Європи до Офлера, вказавши порти Португалії, Франції, Іспанії та Гернсі. Разом з командою Silversea гості будуть досліджувати живописний хабар, середньовічні села та історичні пам'ятки. Ця 11-денна експедиція (# 7709) призначена для відображення кращих спеціалізацій різної кухні Європи - від піхосу до одного біту. Білбаодо тих пір, поки свіжі устриці у Сент-Мало, гарячі круасани та вишукані вина Бордой
Круїз буде супроводжуватися численними кулінарними майстернями «Рудь» та Девідом Білесландом. У кожному порту гості візьмуть участь у турі місцевих ринків, продукція яких формуватиме основу спеціального меню, доставленого на борту. The Wine Expert, Silversea Lauren D'Almeida, експерт з гастрономії і vin James Робінсон, а також фахівець з сиру, Tom Bedcock, що надає гостям розважальні та натхненні нові гастрономічні ознаки.
" Один випадок відвідати, а інший, щоб дістатися туди " Українська♪ - " Унікальна гастрономія Срібла призначена для відкриття нашої країни тапозі; для гостей в новому світлі, щоб вони могли знайти країну таапо; культури с через свої кухні. "
ductimg alt="Silversea продовжить традиції гастрономічних суперників" src="/upload/image/s7288_1.jpg"