Новини Монако 16.06.2016
16.06.2016
Звертаємо вашу увагу на найцікавіші події в Монако.
18 червня в Монако розпочалася щорічна акція "
Марія Монако, у співпраці з Офісом туризму та Конгресами Монако та Соціете Монегаске d’Assainissement, є продовженням програми сім разів поспіль. "
Марія Монако, у співпраці з Офісом туризму та Конгресами Монако та Соціете Монегаске д’Особливості, вирішив продовжити акцію для захисту чистоти пляжів князівства. Метою проекту є підвищення обізнаності серед курців необхідності збереження чистоти пляжів, зокрема від курців.
За сьомий рік поспіль туристи та туристи зможуть взяти вільний притулок на пляжі Ларвотто. На кожному в’їзді до пляжу можна зберігати непристойні пастки. У червні та вересні кампанія буде проходити щоденно, в залежності від погоди, а в липні та серпні на стінах буде доступна щодня. У 2015 році майже 8,400 піпсів розподілялися під час кампанії Монеского моря.

Морське панування в Монако
25 червня в порту Монако Тут буде морська вечірка.
Відпустку відсвяткуватиме св. Петра, покровець рибалок. На заході всі зацікавлені зможуть взяти участь у організованих іграх та змаганнях, подивитися регатом, який відбудеться між двома портами Монако, а також подивитися урочистість музею Океанографії.
Мета заходу – дізнатися більше про море та морські види спорту в дружній атмосфері. Всі види суден можуть брати участь у річці: традиційні рибальські судна, човни, човни, човни, човни, моторні човни На суші Люді II відкриється стіл закусок, підготовлених головним християном Пумаї.

Феррі і СБ
Новий лаунж-бар, задуманий у співпраці з Ferrari, поставить вас у світі знаменитого бренду.
Монте Карло і Феррі моря
Restoran розташований на другому поверсі комплексу Спортінг Монте-Карло, Це ідеальне місце, щоб випити коктейль і спробувати ніжний закусок інноваційного смаку, кольору та текстури.
Ресторан відкритий від 7:00 до 2:00. Це справжній " жити " місце, де приємно пити аперітім і повечеряти в ресторані La Trattoria або в нічний клуб Jimmy'z Monte-Carlo.
Всі страви ресторану були створені паном Рокко Семінаром, який презентував Modena ' традиційними стравами в новому виконанні з використанням дивовижних фарб і фактур, витискаючи їх у вигляді солі і солодкого бузе.
