Ми шукаємо найкращі пропозиції
Це займе трохи часу
Пошук на сайті

Груша гора

06.07.2016
Туреччину і апос; s gatron подорож може здійснюватися в будь-якому напрямку, і вибір шляху, який був надана не буде впливати.

В епоху її процвітання, Оманська імперія була однією з найпотужніших у світі. Свою позицію відобразили вульнарні традиції різних народів, а спадщина увійшла в пісок смаків і ароматів. Вражаючі територіальні вимоги могутньої імперії приступили до столу. Більшість османської імперії і апос; правителів підтвердили цю гіпотезу: величезні кошти були виділені для вишуканих і складних пасток, кухні в Палаці Топкапа, це місто, домоглися в декількох будівлях, кожен з варень спеціалізується на підготовці однієї зазначеної страви, а не менше 10000 людей потрібно підгодувати. На кухні палацу є екзотичні назви страв, які зараз готують в автентичних турецьких ресторанах: "Ім'я Султана, "Ім'я непристойна," "Міссор'я"... Емінентні імена говорять для себе, даючи страву захоплюючий, апетитний смак. Практично всі страви турецької кухні - це страви правлячої вершини Оманської імперії. Сьогодні турецька кухня іноді рахує одну з трьох кращих в світі, поряд з Китаєм і французькою.

Пир горой

Їжа в Туреччині не просто насичений процес, це ритуал. Будь-який стіл починається, як в багатьох країнах Середземноморського басейну, з Льодяник. - шляхом закуски всіх можливих шматочків м'яса, овочів, сиру і навіть фруктів. Найкласичний мезо Доми - Намальовані виногради, де все можна зробити, і Бурке. - гарячий, вершково-сухений, пряний пиріг з кашу, хребта або сиром бур'янів. Деякі види мезотеків готують у вигляді пурпурного або соусу, використовуючи йогурт як основу. Найпопулярніші Гайдар - йогурт з м'ятою і часником, і Тара - рибна ікра. Ви не можете відходити від серця артишоків в оливкових маслах або оливкових рисових медалей, буквально попадаючи в рот м'якого стінки від дігерів ... Так, починаючи з перекусу і не підрахувавши свої повноваження, можна обмежити його.

Однак краще не зловживати і залишити місце для супу. Суп є ще важливою частиною місцевої кухні. У ресторані подають сніданок, обід і вечерю. Вони можуть бути солодкими і гострими, холодними і гарячими, м'ясними і вегетаріанськими і переважно щільними. " Весілля " це суп, який готується з спини бочки, освіжаючи Яджик на основі холодного йогурту з свіжим огірком або «Суліманія» з мереживом і хребтатом, всі з яких об'єднуються один, їх не можна відокремити від них!

Ось мабуть, нічого яскравіше, ніж спогади, які раптом вийшли з пам'яті через запах, який здається нездатним для знайомств, або смак, який був перевірений, але потім забутий. Трохи зусиль, і вся слава фарби виглядає як розум. Запах свіжої бризки, не аромат пряжки, що асоціюється з Туреччиною. Тексти пісень, а це означає: Без душі хліб, бути його нормальний білий Екмек, плоский хліб й або круглий, подрібнений, пікант Прості до Немає пастки. Хліб їсти тут, хліб починається вранці, хліб їсти. Свіжі свердловини з'являються в численних хлібобулочних випічках щонайменше двічі на добу. Насолоджуйтеся!

Пир горой

Традиційна турецька спеціалізація додають так щедро, що смак традиційних продуктів зміниться на недосконалість. По суті, Турки використовують відро ретельно і делікатно. М'ясо, риба або овочеві шашлики найбільш часто використовуються як основне блюдо - м'ясні курчати, обсмажені на грибах, пряні свинячі кульки Кофт, Xanderkebab,adana-kebab. Таун з трьох сторін моря, звичайно, Туреччина просто купується в меню риби. Риба і море делікатеси для будь-якого смаку достатньо в повітряних ресторанах з фантастичними видами - смажений восьминог, гриб і трава, сортований тунець Озерда, Морська черепаха, риба-риба на довіреному ...

Щоб бути вегетаріанською в Туреччині, справжню насолоду є маленьким кроликом і м'ятою в руках турецької кухні зробить цукерку їжі богів, і тільки перли бакалауреату стануть дивовижною стравою.

Як ми знаємо,
Схід не тільки тонкий, але і солодкий. У Туреччині рецепти приготування петель передається від покоління до покоління, які не змінилися над тисячоліттям. Є географічна спеціалізація десертів. Гаразд, Баудром Я пишаю золоті бджоли. Локма, сироп, в Анталії Кращі турецькі кондитери розташовані. Варто спробувати. Каймама Збиті вершки, загорнуті в ліжко тестом, а вени мініатюрних бульйонів, зварених в цукровому сиропі. Р Стамбул Не забудьте таст. Кашкул - кулак і мигдальний крем і відомий рисовий пудинг Суїт. На південному узбережжі Туреччини особливо популярний Додурм Один з кращих турецьких ніжок козячого молока. Найголовніша солодкість османської кухні, що занурюється і проходить до наших днів, є вишуканим. Бакалавр, або Запах, Багатошаровий десерт з найтоншого горіха і медового тесту. Завдяки своїм ключовим інгредієнтам, які довгий час були розглянуті як потужні афродезіани, так і бачелор &апо; s bachelor ' s bachelors стали люблячим патчем султанів з величезними гаремами. До дев'ятнадцятого століття буклауреат побачив як петля великого світу.

Пир горой

Кожна чашка турецької кави, товста як олія, і солодка як карамель. Туреччина Це особливий порядок і це в крихітних чашках, що задовольняє навіть найсмачніший смак. Головне про приготування кави в Туреччині - це час, який гарячий пісок тримає каву в ясці і цукру. Вони кладуть його в каву перед приготуванням. Скло чистої холодної води подається в форт і ароматний напій. За допомогою smashing кави в Туреччині ви стаєте частиною великої історії.
/ / / Груша гора