Ми шукаємо найкращі пропозиції
Це займе трохи часу
Пошук на сайті

Подорож з Тастро-Трандсеттером України

07.09.2016
Путешествие с гастро-трендсеттером Украины
Ексклюзивне інтерв’ю з успішною цехою, художником, засновником та менеджером ресторанної мережі Kelembet у Києві Наталією Селекте на гастрономічних подорожах та улюблених доньках Владлен та Мар'янни.

й Я знаю, що незважаючи на вашу неймовірну зайнятість, вам подобається подорожувати. Які ваші улюблені міста, країни світу?

до Я люблю подорожувати. Найперша країна, яку можна розповісти, звичайно, Італія. Особливо курорт Форт-де-Марі. Ми намагаємось провести літні канікули протягом десяти років.

й Чому ви так «передбачувані» до цього курорту?

- Тому що це ідеальний для гістрономії та дитячого відпочинку. Чудовий клімат, висококласний сервіс і, головне, завжди свіжі і натуральні страви. Форте де Мармі практично розташований на кордоні Тоскани і Лігурй І звичайно вона вражається на кухні. Величезне поєднання двох різних традицій – унікальний і незабутній гастрономічний досвід. Великий вибір риби і м'яса. Це дуже модне і популярне місце, найбільш модне місце. Тут можна зустріти найкращі. Італіяй Дуже зручно подорожувати по всій країні на автомобілі.

й Який ресторан у Forte Dei Marmi?

до У будь-якому місці ви йдете. І навіть якщо традиційний кухонний посуд ви не знайдете будь-якого ресторану, де вони роблять це таким же чином. Кожен має свої секрети, і я повторю, ключ до успіху є свіжим і природним. Ми любимо ресторани в Forte Dei Marmi, Bistrot Restaurant, Della Republas і Ristorante Al Bocconcino, Juzeppe Garibaldi.

Путешествие с гастро-трендсеттером Украины

й У вас є традиція наради шеф-кухаря ресторану, якщо на кухні є?

- Я буду! Я завжди спробую.
зустрінемо з головою. У цих двох улюблених ресторанах в Forte Dei Marmi я знайомий з власниками. Наприклад, у мене є не тільки дружні відносини, але і ділові відносини. До нашої угоди я можу реалізувати цей проект в будь-якій частині світу. Іншими словами, у мене є франшиза. Ресторан Bocconcino, який був в Україні. На жаль, через ситуацію в країні ми змушені відмовитися від сайту, але не сам проект. Так ми регенеруємо Bocconcino в Києві, але де ви будете знати пізніше.

й Чи є такий план, як до бренду Bistrot?

- Нудота. У мене є багаторічна ідея відкриття Bistrot і введення якісних італійських продуктів в масу не тільки в Україні, але і в інших російськомовних країнах. Але зараз я вирішив взяти свинцю.

й На сьогоднішній день KELEMBET GROUP працює OKAR ITALY в Києві.

до Це право. Я шукаю шеф-кухаря в цьому ресторані, і я щасливий, що вони стають генієм Андреа Норі. І приніс його тут. Я радий, що він легко засвоюється тут і вже піднімає дитину в Україні.

Путешествие с гастро-трендсеттером Украины

й Я знаю, що ви, крім Forte de Marmi, любов Лондон дуже багато. Що?

й Львів Зараз є світовим капіталом ресторанного бізнесу. У Лондоні є кращі ресторатори, які створюють та управляти ресторанами високого класу. Саме там, де проходить найбільш гідна громадськість. Я не можу сказати, що багато ідей, які я носила звідти. Лондон - легалізатор сучасної моди приготування. І, звичайно, я часто в Англії, оскільки діти навчаються там. Старший, Владлена, прямо в Лондоні, University College London (UCL). Наймолодша дочка Маріанна на престижній спортивній школі Millfield на південному заході. Вона бере участь в кінному спорті, теніс, атлетика, гольф, хокею на траві, і вона співає в шкільному хору і фортепіано. І мій дочка має дуже цікаві різні ідентичності. Я люблю витрачати час на них.

й Може бути, дівчата зацікавлені в гастрономії, теж? Один з них хоче бути варенням або чимось.
Ретор?

до Ні, вони обрали професію не підключені до ресторанного бізнесу та приготування їжі, але вони завжди говорять, "чуймо, що ми діти ретораторів." Вони допускають, що вони не просто їсти, але вони насолоджуються пастою. Вони помітили один після того, що вони говорять про кухню, як мені. Їм подають устриці, суші, їсти їжу, маючи смак і улюблене блюдо в хороших ресторанах. Так я не бачив себе, я вніс дітей в цей прекрасний світ смаку.

й Якщо ви повернулися до суб'єкта Лондона, ви сказали, що ви малювати ідеї звідти. Що було запозичено і впроваджено останнім часом?

до Найсвіжіші і найяскравіші поєднання кухні тепер на піку в Європі - ніке. Це поєднання японських і Південноамериканських кухонь. Вперше зустрічаю цю кухню в Лондоні і приніс її в Україну. Ресторан GURAMMA в Києві. Багато країн вже зараз обхоплювали цей тренд. Я радий, що ми в кількості новаторів і нашої аудиторії беремо такі сміливі інновації.

й Що саме вам сподобалося про це новий гастрономічний ніке?

- Люблю простоту і чіткість суміші продукту. Я дуже люблю розуміння і бачу, що я їсть, які види їжі, які вони дають мені на тарілці. На кухні немає нічого. Прості, зрозумілі продукти, поєднані з незвичайними соусами, створюють дивовижний ефект. Я дуже люблю соус нікельської кухні, вони підходять для мене, можливо, в першу чергу, тому що я люблю пряний, і вони ще трохи загадки для мене.

Плюс, це незвичайна доставка, яку можна порівняти з арт-робочкою на тарілці. Але не складний, зрозумілий для сприйняття. Це також один з важливих інгредієнтів.

Путешествие с гастро-трендсеттером Украины

й Чи є місце в Лондоні, де ви йдете щодня?

У Лондоні слід пам'ятати - якщо ви хочете смачно поїсти, вам потрібно подбати про це заздалегідь і налаштувати стіл. Я раджу завжди думати заздалегідь не тільки про готель, який ви плануєте зупинитися, але і про ресторани. Успішний, затребуваний і смачний
Ви не отримаєте день.

З моїх улюблених, я можу порадити німецькому ресторану Coya, який знаходиться в Майямі і в Дубаї, але я думаю, що це найкращий у Лондоні. Також в готелі «Obelix» в хмарочосі The Shard з недорогим видом на місто.

Я раджу відвідати ресторан, представник Світової мережі СУШІАМБА в Лондоні, з японсько-бразильською кухнею та над сучасним дизайном на 38 поверсі вежі. І, звичайно, забронюйте столик в ZUMA, який я люблю стільки, що я приніс з Лондона до Києва.

Якщо ви вже були до всіх цих установ у Лондоні, я поділую інформацію про новий ресторан китайського парку Чиноіс вечеря з танцями на вул. Баркла, що просто неможливо потрапити в неї. Це тиждень! Я змогла отримати на обід через мої зв'язки.

й Які нові гастрономічні відкриття для себе останнім часом? Яка подорож?

- Я пішов в Барселона два дні, щоб відвідати друг і, до мого сюрпризу, відкрив це місто на новій стороні. Ми використовуємо для відпочинку в Іспанії. Тоді я не розумію свою кухню. Я тепер бачив, що іспанська жила в гастрономії. Друзі показали, що ресторан Санта Керіна Кузина. Я раджу зустрітися з такою делікатною комбінацією іспанської, італійської, європейської та перуської кухні в одному місці. М'ясо тут і риба. Дуже гармонійно. Ми в цьому ресторані на сніданок, вечерю, не на вечерю, в лінії більше години. Я дізнався, що Барселона стрімко розвивається, і є багато нових ресторанів, які гідні. Також є тенденція нікель і багато інших сучасних струмів. Не боїться додавати азіатський соус європейським стравам. Ми не знаємо про сирну рибу. Так тепер я тримую Барселона на замітці, щоб отримати туди більше часу і дізнатися більше про те, що вони пропонують.

й Ви плануєте внести інноваційну іспанську кухню в Україну?

- Звичайно! Чому?
/ / / Подорож з Тастро-Трандсеттером України